Olaplex

Uusinta uutta hiustesi hyväksi

Salonki Papillon tarjoaa asiakkailleen lisäpalveluna uuden innovatiivisen Olaplex-erikoishoidon, mikä hoitaa ja suojaa hiuksia värikäsittelyiden yhteydessä. Olaplex-käsittely suojaa ja vahvistaa sekä myös korjaa hiuksia värjäyksen yhteydessä.

Miten Olaplex-käsittely toimii?

Olaplex korjaa hiusten rakennetta ainutlaatuisen keksinnön avulla, joka estää hiusten rikkisiltojen katkeamista värikäsittelyn aikana. Se samalla myös korjaa jo katkenneita siltoja. Olaplex vähentää hiusten vahingoittumista värikäsittelyjen yhteydessä.

Kuinka Olaplexiä käytetään?

Olaplexia voidaan käyttää kaikkien kampaamoissa toteutettavien värikäsittelyjen yhteydessä. Olaplex Bond Multiplier No.1 lisätään väriaineen sekaan. Huuhtelun jälkeen hiukset hoidetaan Olaplex Bond Perfector No.2:lla. Olaplex Hair Perfector No.3 -kotihoitotuotteella voidaan tehostaa hiusten hyvinvointia värikäsittelyiden välissä. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös erillisenä tehohoito-käsittelynä.

Olaplex toimii erilaisten hiusten ja värjäystuotteiden kanssa

Olaplex korjaa ja vahvistaa kaikkia erilaisia hiustyyppejä, oli hiuksesi värikäsitelty tai ei. Olaplex voidaan yhdistää minkä tahansa tuotesarjan värikäsittely- ja permanenttituotteiden kanssa.

Kokeile ja totea itse!

Olaplexin täysin uudenlainen kemia tekee hiuksista joka käyttökerralla vahvemmat ja hiusten kunto paranee. Olaplex on valloittanut kampaamoita ympäri maailman, saaden alan ammattilaisilta erittäin positiivista palautetta.


Kysy palvelusta lisää ja kokeile!
Soita puh. 050 345 6970

Lisätietoja: KC Professional

Salonki-Papillon-Olaplex-kampaamo

Salonki-Papillon-Olaplex-kampaamo-kit